STAND UP COMEDY IN LIMASSOL

1
2612
Pattihio Theatre
08:00 pm - 10:00 pm
STAND UP COMEDY IN LIMASSOL
17 Nov
Saturday
2018
  • Location
  • Limassol,Cipru

Cei mai indragiti actori din binecunoscutul serial Las Fierbinti vin in Cipru cu un spectacol extraordinar de Stand up Comedy.Mihai Bobonete,Adrian vancica si Mihai Rait vor fi prezenti in Limassol pe 17 Noiembrie 2018 ,cu cele mai bune glume de cand s a inventat acest tip de comedie.Locurile sunt Limitate si de aceea va rugam sa cumparati biletele din timp pentru a nu fi dezamagiti.

Biletele Vip(Meet and Greet) va da posibilitatea sa faceti fotografii si sa schimbati cateva vorbe cu cei trei actori ,dupa spectacol.

Pretul biletelor va fi :
Vip €30
Premium €25
Standard €20

Accesul la sesiunea de Meet & Greet cu cei trei actori are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la spectacol. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la una din cele 3 categorii. Pe lângă accesul la meet & greet,cumparatorii vor putea face fotografii pe care le vom printa si vor fi semnate de binecunoscutii actori.Aceste bilete le puteti cumpara doar de pe acest link https://www.eventbrite.com/e/stand-up-comedy-limassol-tickets-48519115982?aff=affiliate1

Intrarea in sala se va face la ora 19:30

Accesul persoanelor sub 18 Ani strict Interzis!!

share