Stand up Comedy #6

4
3536
indigo At O2 Arena
06:30 pm
Stand up Comedy #6
01 Dec
Sunday
2019
  • Location
  • LONDON

Va recomandam sa cumparati biletele de pe calculator sau laptop.
Varianta mobila nu va da posibilitatea sa alegi locurile si veti primi locuri aleatorii care s ar putea sa nu fie unul langa celalalt.Intrarea persoanelor sub 16 ani este strict interzisa!
Va multumim pentru intelegere

Biletele se pot cumpara direct de pe evenimentul creat pe facebook, de pe site ul roukmedia.com si de pe site ul salii indigo at O2.

STAND UP COMEDY #6 (16+)
Va iubim din toata inima pentru tot ce avem, pentru tot ce suntem, noi suntem datorita voua, suntem fideli publicului de stand up si venim pentru al 6-lea an in Londra cu un show nuclear si nu oriunde ci la The O2 Arena!

Nu o sa fie nici gheparzi, nici tigri, nici sirene, nici meduze, nici fachiri, nici mentalisti! O sa fie glume, glume, glume! Stand up comedy #6, suta la suta!

BILETE MEET AND GREET va dau posibilitatea sa i intalniti pe artisti dupa terminarea specatcolului si se pot cumpara doar de pe site ul roukmedia.com(eventbrite).Accesul la sesiunea Meet & Greet are un cost separat față de prețul biletului pentru participare la spectacol care este obligatoriu pentru a avea acces in sala.

share