PARAZITII Manchester

16
6175
EUROPE
PARAZITII Manchester
10 Mar
Saturday
2018
  • Location
  • EUROPE

Ro Uk Media si trupa Parazitii organizeaza un turneu international care va cuprinde pentru inceput 4 Orase din Europa.

Cu părere de rău, anunțăm că recitalul trupei Paraziții, programat în localul DREHBAR din Munchen pe data de 9 martie 2018, va fi amanat. Decizia survine independent de voința organizatorilor, ca urmare a unor probleme personale cu care se confruntă Cheloo, unul dintre membrii trupei, ceea ce îi împiedică deplasarea pentru a cânta în fața comunității de români din orașul german.

Fanii Paraziții stabiliți în Munchen vor avea totuși ocazia să își vadă live artiștii preferați, întrucât evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ce urmează a fi comunicată ulterior.

Amanarea acestui eveniment nu influențează desfășurarea celorlalte 4 concerte din cadrul Turneului Internațional Paraziții organizat de Ro UK Media. Acestea vor avea loc conform datelor anunțate în prealabil, astfel: 
– 10 martie – Viena (Event Arena)
– 16 martie – Aarhus (Casa V58)
– 17 martie – Copenhaga (Damhuskroen Rødovre)
– 18 martie – Manchester (Bread Shed Manchester)

Comunicat oficial Ro Uk Media – Dandry Company

După cum ați citit in comunicatul de presa al trupei Parazitii ,concertul programat la München Vineri 9.03.2018 va fi amânat .

Facem eforturi mari sa găsim o locație pentru data de 14 Aprilie.

Anuntul a fost făcut abia astăzi pentru ca am încercat toate posibilitățile pentru a evita aceasta amânare .

Sunt lucruri care se întâmpla in viața fiecărui om și evident in viața artiștilor .

Ii multumim lui Cheloo și echipei sale pentru profesionalismul de care au dat dovada,căutând cu noi toate opțiunile posibile.

Va asiguram ca am încercat împreuna sa găsim cea mai buna soluție dar din păcate nu am reușit.

Pentru ca V ați făcut planuri și erați pregătiți sa ieșiți Vineri seara,am decis ca acest eveniment sa aibă loc și am invitat din țara trupa La Familia care s a reunit de curând.

Pentru cei care doresc sa participe ,biletele cumparate pentru concertul Parazitii sunt valabile și vor primi o reducere de 25% pentru concertul care va avea loc ,speram pe 14 Aprilie( căutam intens o noua locație pt aceasta data).

Pentru persoanele care au cumpărat bilete pt concertul Parazitiii și nu vor sa participe la concertul La Familia ,vor primi înapoi suma integrala și reducere 50% pentru concertul din 14 Aprilie(data confirmată cu trupa Parazitii dar suntem in căutarea unei locații)

Va multumim pentru intelegere .

Pentru mai multe informații va rugam sa sunați la numărul de telefon +49 159 01286605 (Daniel)
Sau Nr +447595589485(Florin)

10 MARTIE VIENA (ON SALE) EVENT ARENA VOSENDORF
Marktstraße 13, 2331 Vösendorf

16 MARTIE Aarhus(ON SALE) CASA V58
Vestergade 58, 8000 Aarhus

17 MARTIE TBC(ON SALE) Damhuskroen
Roskildevej 244, 2610 Rødovre, Denmark

18 MARTIE MANCHESTER(ON SALE) The Bread Shed
26 Grosvenor Street, Sidney Street Entrance,
Manchester M1 7HL

Paraziții e una dintre primele trupe de hip hop din România formata din Cheloo, Ombladon și Freakadadisk înființată în 1994.
În martie 1994, Cheloo (Cătălin Ștefan Ion) înființează Paraziții. În luna mai i se alătură Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă). Prima piesă înregistrată este „În Jur” și a apărut pe 13 Septembrie 1994. O zi mai târziu au susținut primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București.

În iarna anului 1994 se alătură formației DJ I.E.S. Primul album, “Poezii pentru pereți”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 și a fost al doilea album de rap din România (după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia).

Succesul vânzărilor atrage atenția casei de discuri “Digital Records”. Urmează un nou album, lansat pe 5 aprilie 1996, purtând titlul “Nimic normal “·

Pe 23 iunie 1997 lansează “Suta”, ce avea să devină albumul rap al anului. Vânzările depășesc așteptările. Urmează o serie de concerte prin țară și apariții pe diferite compilații.[1]See More

share