Londra 2- Amestecate dar Online cu Mihai Bobonete

Like
1871
The Comedy Store
01:00 pm
Londra 2- Amestecate dar Online cu Mihai Bobonete
11 May
Saturday
2019
  • Location
  • LONDON

Pentru ca romanilor din Londra le place comedia si, spectacolul de la ora 15:30 s a vandut in timp record ,vom organiza un al doilea show care va fi defapt primul,incepand cu ora 13:00!!!

Asa cum a promis, Mihai Bobonete, unul dintre cei mai iubiti actori de stand-up comedy din Romania, vine din nou la Londra dupa nefericitul eveniment din Ianuarie cu un show special: “Amestecate dar online”!

Mihai Bobonete a pregatit un show de o ora care va schimba intr-o perspectiva optimista viata a mii de spectatori. Indragitul actor spune despre show-ul sau “Amestecate dar online” ca “este un spectacol de stand up comedy care contine cele mai noi glume pe care le-am ouat eu anul asta. O sa va placa garantat pentru ca, am impresia, ca odata cu inaintarea in viata,lucrurile devin mai complicate iar pe de alta parte devin ultra mega simple.”

Show-ul are glume pentru toata lumea, atat pentru cei care l-au mai vazut pe Bobonete, cat si pentru cei care vor veni pentru prima data. Pe scurt, aveti pregatit un show pe care il veti povesti si nepotilor, ca tot nu au acces in sala!

Total durata show: 90 de minute
INTERZIS MINORILOR
In deschidere: Cosmin Natanticu si Radu Isac!

share