Andra “Traditional”

7
3960
indigo At O2 Arena
06:30 pm - 08:30 pm
Andra “Traditional”
17 Mar
Sunday
2019
  • Location
  • Artists
  • Status
  • Price
  • LONDON
  • Andra
  • ON SALE 28.12.2019
  • 25

Muzica populară este prima mea dragoste. Este primul gen muzical pe care l-am încercat, influențată fiind de tatal și de fratele meu.
Imi doresc sa aduc romanilor din Marea Britanie un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii care face inimile romanilor să bată în același timp, pentru aceleași vise.
Pe 17 Martie , la indigo at O2 Londra, voi susține concertul TRADIȚIONAL, în cadrul căruia voi interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.
Vor fi alaturi de mine Orchestra Fratilor Advahov si invitati speciali!

Înainte sa Achiziționați biletele citiți cu atenție următoarele aspecte :

1 – Accesul copiilor sub 4 ani este strict interzis

2 – Copii sub 14 ani trebuie sa fie însoțiți de un adult iar biletele se pot cumpara DOAR la categoria Balcony Seated sau Kings Row (ViP)

3 – Biletele cumparate nu pot fi anulate decât in cazuri de forta majora (veți primi înapoi suma integrala) dar pot fi revândute,la valoarea inițială .In cazul in care biletele se vor vinde la suprapreț acestea vor fi anulate fără restituirea sumei plătite inițial.

4 – Atunci când cumpărați de pe site ul roukmedia.com veți primi automat pe adresa de email un cod de bare ,iar cu acesta va puteți prezenta in ziua spectacolului la Box Office ul arenei O2(care va fi deschis cu 2 ore înaintea începerii spectacolului) pentru colectarea biletelor fizice necesare accesului in sala.In funcție de categoria aleasa veti primi biletul pe care va scrie numărul exact al locului dumneavoastră(valabil doar la categoria Balcony seated sau Kings Row-Vip)

5 – Accesul in sala se va face cu 1 ora înaintea începerii spectacolului

6 – Sunt puse in vanzare doar pe roukmedia.com bilete Kings Row plus Meet and Greet care va dau posibilitatea sa va intalniti cu binecunoscuta artista Andra si sa faceti fotografii dupa terminarea spectacolului.

7 – Biletele pentru acest spectacol sunt puse in vanzare si pe site ul http://axs.com/uk/events/367370/andra-traditional-tickets?skin=indigo

8-Usile se vor deschide la ora 17:00 iar concertul va incepe la ora 18:30

share